• Bashya behandelingen

BASHYA® Behandelingen

Bashya behandelingen zijn behandelingen waarbij diverse disciplines samen komen vanuit de chinese elementenleer, ayurveda, aromatherapie, reflexologie, fytotherapie, oosterse en westerse massagetechnieken waarbij een holistische benadering (de benadering van een mens als één geheel) centraal staat.

Onderstaande behandelingen zijn nu te boeken!

Bashya Chou (30 min.)

Een hoofdhuid haarmassage waarbij de spanningen uit het hoofd worden getrokken met behulp van acupressuur, massagetechnieken en Hinata en Rashmi olie. De reflexzonemassage van de oren helpt mee aan het totaal balans van het lichaam.

€ 20,00

Bashya Begin (60 min.) incl. 1 module

Deze behandeling begint met de gewenste module(s) (epileren, sugaring, verven wenkbrauwen/wimpers). Daarna volgt een ontspannend vervolg met als eerste de Chou hoofdmassage, zoals hierboven beschreven. Vervolgens wordt je gezicht gereinigd met biologische reinigsmelk, waaraan kruiden zijn toegevoegd afgestemd op je huidtype. Hierdoor ontstaat een zacht scrubeffect. Daarna wordt het regenererende masker aangebracht en dit wordt ingemasseerd met edelstenen. De behandeling wordt afgerond met een dag- of nachtverzorging en desgewenst met make-up.

€ 40,00

Bashya Balans (90 min.) incl. 1 module

Een bijzondere gezichtsbehandeling. Vooraf de gewenste module(s). Daarna de Chou hoofdmassage om de spanning los te laten en daarmee de huid ontvankelijker te maken voor de producten. Daarna volgt een reiniging en dieptereiniging afgestemd op de behoefte van de huid. Een speciale gezichtsreflexologie massage met donutstenen stimuleert diverse huidzones. Het vier-elementenmasker wordt aangebracht met vier verschillende kleisoorten. De behandeling wordt afgesloten met een dag-of nachtverzorging en naar wens make-up.

€ 50,00

De gezichtsbehandelingen zijn inclusief 1 module. Epileren, verven wimpers, verven wenkbrauwen, bovenlip/kin harsen zijn voor de behandeling bij te boeken voor € 6,75 per onderdeel.

Nilaya rugbehandeling

Door de rug te behandelen behandel je eigenlijk al het hele lichaam. De rug is het beschermende deel van ons lichaam. Ervaar deze fijne rugbehandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende technieken: klassieke massage, Guasha, lomi lomi, acupressuur en holistic pulsing.

€ 40,00

Alle behandelingen beginnen met een ontspannend voetenbad en een kopje koffie of biologische thee.